Friends HypothekenFinanciering

Financiering

Koop je met meerdere mensen een woning? Dan regel je de financiering via een vriendenhypotheek. De hoogte van de hypotheek wordt bepaald op basis van de gezamenlijke inkomens en het acceptatiebeleid van de hypotheekverstrekker. Een vriendenhypotheek is niet overal mogelijk en daarom is het belangrijk de financiële situatie goed in kaart te brengen. Aan de hand van deze gegevens gaat Friends Hypotheken voor jou op zoek naar passende financiering.

Hoe werkt financiering bij een vriendenhypotheek?

Samen met vrienden een huis kopen, is een aantrekkelijke optie in deze bizarre woningmarkt. Tegelijkertijd is een goede aanpak essentieel, want jullie doen een gezamenlijke investering. Over het algemeen heb je twee mogelijkheden: één iemand koopt de woning en de andere partij trekt in en betaalt huur. Dit is alleen mogelijk wanneer een bank toestemming geeft voor onderverhuur. Vaak lukt dit niet en dan is een vriendenhypotheek een uitkomst.

Waarom je de financiering regelt via Friends Hypotheken

Een goede hypotheekadviseur wijst je op de voordelen, maar legt je ook uit welke risico’s er zijn en hoe je deze zorgvuldig afdekt door het maken van goede afspraken. Friends Hypotheken weet van de hoed en de rand en gaat daarnaast voor jullie op zoek naar een geldverstrekker die perfect aansluit op jullie wensen.

Bel of mail voor een intakegesprek

Wil je de gezamenlijke financiering van een koophuis zorgvuldig regelen? Doe dit altijd in samenspraak met een erkend hypotheekadviseur. Bel of mail daarom Friends Hypotheken voor een adviesgesprek en deskundige begeleiding.